ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Αξιολογήσεις Χρηστών


Τι είπαν για το CLOUDplus ιατροί και ασθενείς που έχουν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά το CLOUDplus.

Μάνος Σταυρούλης

Μάνος ΣταυρούληςMD, ιατρός - ακτινοδιαγνώστης - “Διαγνωστικό Σταυρούλη” , Ρόδος

Η πλατφόρμα της CLOUDplus συνδέει με τον πλέον εξελιγμένο τρόπο το διαγνωστικό εργαστήριο, τον θεράποντα ιατρό και τον ασθενή.
Η χρήση της είναι τόσο απλή που το προσωπικό του εργαστηρίου συμμετέχει ελάχιστα και αφιερώνει εμπράκτως περισσότερο χρόνο στην ποιοτική εξυπηρέτηση των ασθενών μας ενώ παράλληλα το εργαστήριο εξοικονομεί πόρους σε πολλά επίπεδα. Απαραίτητο εργαλείο στην εποχή που ζούμε.

Μαρία Παρασκευά

Μαρία ΠαρασκευάΠαθολόγος Ογκολόγος - Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

Ένα εξειδικευμένο εργαλείο πρόσβασης στις εξετάσεις των ασθενών άμεσα τη στιγμή της εξέτασης στο διαγνωστικό εργαστήριο. Εύχρηστο ηλεκτρονικό αρχείο για ανασκόπηση του ιστορικού των ασθενών και συγκριτική μελέτη. 100% αξιόπιστη λειτουργία.

Δ. Ματθαίος

Δ. ΜατθαίοςΠαθολόγος-Ογκολόγος

Πολύ καλή εφαρμογή ειδικά για την ειδικότητα μου, του Παθολόγου-Ογκολόγου που η ανασκόπηση εικόνων από διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις είναι αναπόσπαστο στοιχειό της καθημερνά κλινικής μας πράξης. Το κατέβασμα των εικόνων είναι άμεσο καθώς και το περιβάλλον εργασίας πολύ φιλικό για τον χρήστη. Μια εφαρμογή που θα μας βοηθήσει πολύ στην άσκηση του κλινικού μας έργου.

Μιχάλης Τηλιακός

Μιχάλης ΤηλιακόςΟρθοπαιδικός - Χειρουργός - Centre Hospitalier Universitaire Lyon-France | Ρόδος-Ελλάδα

Όταν η τεχνολογία συνδράμει την ιατρική επιστήμη, προκύπτουν πολύ χρήσιμα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των καθημερινών μας επαγγελματικών πρακτικών. Συγχαρητήρια θερμά.

G. Frageskakis

G. FrageskakisOrthopedic surgeon, London, UK

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για άμεση ενημέρωση του θεράποντα ιατρού, πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο στη χρήση. Ένας σύγχρονος ασφαλής και οικολογικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ κλινικών και εργαστηριακών ιατρών.

Στέφανος Αναστασόπουλος

Στέφανος ΑναστασόπουλοςΔ/ντης Ορθοπαιδικής κλινικής - Ευρωκλινική Αθηνών

Η πλατφόρμα απεικονιστικών εξετάσεων CLOUDplus αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο διαχείρισης τους, που εξασφαλίζει αμεσότητα στην πρόσβαση και μεγάλη ακρίβεια στην «ανάγνωση».

Σφουγγαριστος Σταύρος

Σφουγγαριστος ΣταύροςΧειρουργός Ουρολόγος - Ρόδος

Χρησιμοποιώ το CLOUDplus τους τελευταίους μήνες. Το θεωρώ μία εξαιρετική πρόοδο στον τρόπο με τον οποίο ο κλινικός ιατρός μπορεί να συνεργαστεί με τον ακτινοδιαγνώστη. Αμεσότητα, ταχύτητα στη διεκπεραίωση των περιστατικών, ηλεκτρονική αποθήκευση.

Χατζημαργαρίτης Κλεάνθης

Χατζημαργαρίτης ΚλεάνθηςMD.MSc Λαπαροσκόπος Χειρουργός Πεπτικού - Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου 'Ανδρέας Παπανδρέου'

Φανταστική καινοτομία που συμβαδίζει με τον εκσυγχρονισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Η τεχνολογία είναι ένα μέσο που πρέπει να βοηθάει τους νέους αλλά και τους παλιούς ιατρούς, για να μας κάνει τη ζωή και την δουλειά μας πιο εύκολη.

Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

Μιχαήλ Ν. ΒολονάκηςMD, MSc Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Η πλατφόρμα CLOUDplus είναι καινοτόμα και πολύ χρήσιμη! Παρέχει τη δυνατότητα στον ιατρό να έχει άμεση εικόνα της κάθε εξέτασης (παλιάς και νέας), όπου και αν βρίσκεσαι. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η καθημερινότητα του ιατρού και επιτυγχάνεται το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση του ασθενούς!

Γεώργιος Γεωργάς

Γεώργιος ΓεωργάςΕνδοκρινολόγος

Η εφαρμογή CLOUDplus για την αποστολή των απεικονιστικών εξετάσεων που εφαρμόζει το διαγνωστικό Σταυρούλη αποτελεί πραγματική καινοτομία.
Άμεσο αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο, μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, χώρου και αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής.
Συγχαρητήρια!!!

Κ.Τ

Κ.ΤΑσθενής

Βρήκα πολύ χρήσιμο και αξιοπρεπέστατο το Web Portal Cloud Plus καθώς έχω τις εξετάσεις μου με ένα username και password μέσα από την κάθε ηλεκτρονική συσκευή χωρίς να χρειάζεται να έχω κάποιο υλικό στα χέρια μου πχ cd, χάρτινη ύλη. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κερδίζω χρόνο στο να έχω τα αποτελέσματά μου. Ευχαριστώ πολύ!

Ν.Ν

Ν.ΝΑσθενής

Το CLOUDplus είναι ένα καινοτόμο και εύχρηστο εργαλείο καθώς ανά πάσα στιγμή έχω την δυνατότητα να έχω πρόσβαση στην εξέταση μου όπως και ο θεράπων ιατρός, χωρίς πολλές μετακινήσεις και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια. Πολλά συγχαρητήρια!

Λ.Π

Λ.ΠΑσθενής

Πολλά συγχαρητήρια για αυτή τη πρωτοποριακή υπηρεσία. Μια μοναδική εμπειρία για τον ασθενή. Εύκολο στη χρήση, εύκολη παραλαβή αποτελεσμάτων με αποφυγή φυσικής παρουσίας και μετακινήσεων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Με σεβασμό στο περιβάλλον η υπηρεσία συνδυάζει την υψηλού επιπέδου ιατρική με την ψηφιακή καινοτομία. Αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της υγείας και μας διευκολύνει τη ζωή!

Ιωάννης Βεργούλλης, DDS, MS

Ιωάννης Βεργούλλης, DDS, MSΠεριοδοντολόγος - Επισκ. Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Περιοδοντολογίας, Κρατικό Πανεπιστήμιο Λουιζιάνα, ΗΠΑ

Η προσωπική μου εμπειρία, αλλά και αυτή του προσωπικού της κλινικής μου, με το πρόγραμμα CLOUDplus είναι άριστη και το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους συναδέλφους μου.
Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα CLOUDplus από τον Ιούνιο του 2020. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά.
1) Μπορώ να δω άμεσα και από οπουδήποτε τα ακτινογραφικά αρχεία του συνόλου των ασθενών μου,
2) Η αρχειοθέτηση είναι ηλεκτρονική, γεγονός που εξυπηρετεί αφάνταστα την λειτουργία του ιατρείου και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον,
3) Εξαλείφεται το φαινόμενο ο ασθενής να προσέλθει στο ιατρείο χωρίς τις απαραίτητες ακτινογραφίες, γεγονός που οδηγεί σε καθυστερήσεις του ρυθμού λειτουργίας, ή ακόμα και σε ακύρωση του ραντεβού
4) Διευκολύνεται η άμεση επικοινωνία μου με συνεργαζόμενους συναδέλφους σε περίπλοκα περιστατικά,
5) Διευκολύνεται η εφαρμογή των απαραίτητων πρωτοκόλλων προστασίας στην περίοδο του κορονοϊού.

Δ. Κεραμόπουλος & Α. Κεραμόπουλος

Δ. Κεραμόπουλος & Α. ΚεραμόπουλοςΓυναικολόγος χειρουργός μαστού & Καθηγητής γυναικολόγος, ογκολόγος χειρουργός μαστού

Ευχαριστούμε παρά πολύ το Διαγνωστικό Σταυρούλη και την ομάδα του, που μας παρέχει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στο CLOUDplus. Μια υπηρεσία απόλυτα απαραίτητη στη σύγχρονη αντιμετώπιση των ασθενών μας, εξαιρετική με ταχύτατη ανταπόκριση και απλή στη χρήση. Αν και στην Αθήνα δεν παρέχεται ανάλογη πλατφόρμα από διαγνωστικά κέντρα η Ρόδος είναι πάντα μπροστά και μας φέρνει κοντά της!

Στέφανος Κορφιάς

Στέφανος ΚορφιάςΙατρός - Νευροχειρουργός - Γ.Ν Αθηνών 'Ευαγγελισμός'

Πολύ καλό και εύχρηστο σύστημα αποστολής και αξιολόγησης απεικονιστικών εξετάσεων.

Κατσιμπρής Πέτρος

Κατσιμπρής ΠέτροςΩΡΛ ΡΟΔΟΣ

Η εντύπωσή μου για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι πραγματικά άψογη. Ένα απολύτως χρήσιμο εργαλείο για να έχεις την απεικόνιση που χρειάζεσαι στα περιστατικά σε άμεσο διάστημα!

Παναγιώτης Νικολής

Παναγιώτης ΝικολήςΟδοντίατρος-Ενδοδοντολόγος

Η πλατφόρμα συγκεντρώνει όλες τις εξετάσεις των ασθενών μου σε ένα σημείο. Κάθε εξέταση είναι προσβάσιμη άμεσα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης εκτίμησης ακόμα και σε ώρες που δεν βρίσκομαι στο Ιατρείο. Καινοτομίες που διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των ασθενών και βελτιώνουν την επικοινωνία Ακτινολογικού Εργαστηρίου-Ιατρείου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μυλωνάκης Γιώργος

Μυλωνάκης ΓιώργοςΟρθοπεδικός Χειρούργος

Εξαιρετική δουλειά, χρήσιμο εργαλείο και σπουδαίο σύγχρονο όπλο στη φαρέτρα του κλινικού ιατρού. Μία ψηφιακή πλατφόρμα εύκολη στη χρήση της, με τεράστιες δυνατότητες επεξεργασίας των εικόνων, προσφέροντας άμεση και έγκυρη διάγνωση. Πλέον εκμηδενίζεται ο χρόνος ανάμεσα στη διάγνωση και αντιμετώπιση της πάθησης, προς όφελος των ασθενών μας.

Ηλίας Καθοπούλης

Ηλίας ΚαθοπούληςΟρθοδοντικός DDS, MDS - orthocenter.gr

Συγχαρητήρια στο Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη και την ομάδα του, για την πλατφόρμα CLOUDplus. Σας ευχαριστούμε για τη διευκόλυνση που μας παρέχετε μέσω της πλατφόρμας. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις ακτινογραφίες από οποιοδήποτε υπολογιστή, κινητό ή tablet και άμεσα να επικοινωνούμε με τους ασθενείς μας ή τους θεράποντες ιατρούς. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα μελέτης και επεξεργασίας των αρχείων, πριν την άφιξη του ασθενούς στο ιατρείο μας, γεγονός πολύ σημαντικό στην Covid εποχή που διανύουμε.

Αλέξανδρος Πουλής

Αλέξανδρος ΠουλήςΟρθοπαιδικός

Συγχαρητήρια σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Μας βοήθησε πάρα πολύ για την σωστή και άμεση διάγνωση των περιστατικών μας.

Παπαδόπουλος Γιώργος

Παπαδόπουλος ΓιώργοςMD Ογκολόγος - Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Το σύστημα απεικόνισης της πλατφόρμας είναι εξαιρετικό. Μπορείς να βλέπεις άμεσα αποτέλεσμα και εικόνες της εξέτασης.
Να ανατρέχεις σε παλιές εξετάσεις για συγκριτικό έλεγχο, χωρίς cd και δυσκολίες στο άνοιγμα. Και όλα αυτά με απόλυτη τήρηση κωδικών και ιατρικών δεδομένων.

Χριστοφίδης Νίκος

Χριστοφίδης ΝίκοςDDS Dentist - Rhodes Digital Dentistry

Η πλατφόρμα είναι πραγματικά πρωτοποριακή. Η επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ Ακτινολόγου και Ιατρού είναι άμεση. Έχουμε πρόσβαση στην εξέταση ανά πάσα στιγμή και σε κάθε μέσο που θέλουμε. Αξίζει συγχαρητήρια αυτή η κίνηση.

Ν.Κ

Ν.ΚΑσθενής

Μοναδικός τρόπος να παραλάβω τα αποτελέσματά μου, και εγώ και ο γιατρός μου, άμεσα και με ασφάλεια. Άψογο ηλεκτρονικό αρχείο.

Λ.Π

Λ.ΠΑσθενής

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την διαδικτυακή πλατφόρμα απεικόνισης.

Ε.Τ

Ε.ΤΑσθενής

Εξαιρετική πλατφόρμα!

Επιθυμώ ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο στο CLOUDplus

Διάρκεια δοκιμαστικής περιόδου: 21 ημέρες